EMOCJE NA TALERZACH! WIOSENNY FESTIWAL NAJLEPSZYCH RESTAURACJI TRÓJMIASTO RESTAURANT WEEK już od 21 do 30 kwietnia!

magazynkobiet.pl - Restaurant Week 2017 EMOCJE NA TALERZACH zdjęcie 6 1050x700 - EMOCJE NA TALERZACH! WIOSENNY FESTIWAL NAJLEPSZYCH RESTAURACJI TRÓJMIASTO RESTAURANT WEEK już od 21 do 30 kwietnia!
Young people eating sushi in Asian restaurant

Wiosenna edycja FESTIWALU NAJLEPSZYCH RESTAURACJI dedykowana jest doznaniom i emocjom towarzyszącym wspólnemu spędzaniu czasu przy stole. Ponad 30 restauracji w Trójmieście zaprasza gości na trzydaniowe, wyjątkowe doświadczenia w festiwalowej cenie 39 zł. To wszystko już w ostatnim tygodniu kwietnia!

EMOCJE NA TALERZACH!

Najlepsze restauracje zapraszają na wiosenny FESTIWAL NAJLEPSZYCH RESTAURACJI Trójmiasto Restaurant Week. Weźmie w nim udział 30 restauracji z Gdańska, Gdyni i Sopotu! Wśród nich: Bliżej, By The Way, Cały Gaweł, Czarna Owca, Delmonico Cut Steakhouse Szafarnia, Eliksir, Fidel, Główna Osobowa, Grono di Rucola, Kawior, Koncept Restauracja, La Fortuna, Lobster, Magiel, Morze Wina, Nowy Świat, Numero 1, On Off, Panaya, Papieroovka, PÉLICAN, Restauracja Café Polskie Smaki, Restauracja Bonum, Restauracja Long Island, Rucola, SeaFood Station, Serio, Świnka w trawce pod jabłonką, Verres en Vers.

Najlepsi szefowie kuchni przygotowali EMOCJE NA TALERZACH!, czyli popisowe trzydaniowe doświadczenia restauracyjne w festiwalowej cenie 39 zł. Tegoroczne menu zaprojektowano z myślą o uczuciach, jakie im towarzyszą. Szczęście i zaskoczenie, harmonia i pożądanie, radość i wzruszenie, miłość i ekscytacja, euforia i duma, wolność i niepewność. Wspomnienie kojącego smaku dzieciństwa i zadziwiające niespodzianki – to wszystko znajdziecie w emocjonujących daniach i doświadczeniach nadchodzącej edycji FESTIWALU NAJLEPSZYCH RESTAURACJI.

magazynkobiet.pl - trojmiasto restaurant week plakat a2 MASTER CS6 - EMOCJE NA TALERZACH! WIOSENNY FESTIWAL NAJLEPSZYCH RESTAURACJI TRÓJMIASTO RESTAURANT WEEK już od 21 do 30 kwietnia!

FESTIWAL, KTÓRY ŁĄCZY PRZY STOLE!

Aby wywołać odpowiednie emocje na talerzach i podarować gościom zmysłowe doświadczenie, trójmiejscy szefowie kuchni przygotują specjalne, trzydaniowe menu degustacyjne: przystawkę, danie główne i deser – w festiwalowej cenie 39 zł. Tę prostą formułę pokochali mieszkańcy Trójmiasta, którzy tłumnie ruszyli do restauracji w ostatnich latach. W ramach festiwalu odbędzie się także szereg wydarzeń dedykowanych kulturze stołu, smakom, aromatom, emocjom oraz towarzyskości, która sprawia, że wspólnie cieszymy się restauracyjnym doświadczeniem. Zapraszamy m.in. na panel dyskusyjny z udziałem Violi Urban z Okiem Dietetyka oraz Bankami Żywności w Trójmieście, organizowany w Olivia Business Centre z degustacją przygotowaną przez Restaurację Lobster czy specjalne menu degustacyjne przygotowane przez Restaurację ELIKSIR. Wszystkie szczegóły dostępne będą na stronie internetowej festiwalu: www.RestaurantWeek.pl. Warto założyć konto gościa, które gwarantuje pierwszeństwo wyboru miejsc, udział w konkursach i dostęp do wszelkich aktualności.

ZASADY FESTIWALU:

REZERWACJE W SIECI! Festiwalowe menu i rezerwacje dostępne na www.RestaurantWeek.pl

NAJLEPSZE RESTAURACJE! Starannie wybrana grupa najlepszych i najbardziej autorskich restauracji. TRZYDANIOWE DOŚWIADCZENIE RESTAURACYJNE! Specjalnie skomponowane popisowe menu festiwalowe: przystawka, danie główne, deser.

FESTIWALOWA CENA 39 zł! Najlepsza okazja, by poznać nowe, ciekawe smaki, kuchnie i restauracje! CZAS REZERWACJI! Prosimy o punktualność. Twój czas to 90 minut od godziny twojej rezerwacji – po nim będą już czekać kolejni goście. To równe szanse dla każdego na wymarzone doświadczenie restauracyjne.

Do zobaczenia przy stole!

Restaurant Week S.C. | ul. Mokotowska 7/7 | 00-478 Warszawa

 www.fb.com/RestaurantWeekPolska          www.restaurantweek.pl        ww.instagram.com/restaurant_week_polska

Kontakt: Natalia Taranta-Pelc, trojmiasto@restaurantweek.pl, 510 777 323

EMOCJE NA TALERZACH! WIOSENNY FESTIWAL NAJLEPSZYCH RESTAURACJI TRÓJMIASTO RESTAURANT WEEK już od 21 do 30 kwietnia!
Rate this post

Dodaj komentarz

Twój adres email nie zostanie opublikowany. Pola, których wypełnienie jest wymagane, są oznaczone symbolem *